Το e-goneis.gr θα συντονίσει τo Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα  5-7 μμ μια δωρεάν εκδήλωση για μεγάλους και κυρίως παιδιά που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ηλεκτρονικό μάθημα με θέμα : “Δευτερεύουσες ονοματικές προτάσεις”.  Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση και οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην παράδοση μέσω του chat της πλατφόρμας κάνοντας απορίες σχετικά με την θεωρία που παραδίδει ο καθηγητής.

Στο τέλος κάθε ενότητας ο καθηγητής θα δίνει την δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό quiz σε πραγματικό χρόνο.

Οι μαθητές που θα καταφέρουν να τερματίσουν στο διαγωνισμό quiz στις πρώτες 10 θέσεις θα μπούν σε μια τυχαία κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά για να διεκδικήσουν τα εξής δώρα :

-Minecraft gift card 1720 v bucks

-Fortnite gift card 1200 v bucks

-Public gift card αξίας 10€

Fortnite – 1000 V-Bucks Gift Card Key

Minecraft: Minecoins Pack: 1720 Coins Key

Δωροκάρτα public αξίας 10€

To να μαθαίνεις σχολικά μαθήματα μέσα από παιχνίδι! Γενικά αν και ο όρος gamification επινοήθηκε προσφάτως δεν πρόκειται για κάτι νέο στη ζωή μας. Αν προλάβατε τη Mary Poppins, συνοψίζει πολύ ωραία το gamification με το απόφθεγμα : “Σε κάθε δουλειά που πρέπει να γίνει, υπάρχει ένα στοιχείο διασκέδασης. Αν τα παιδιά βρουν μια μορφή διασκέδασης στο διάβασμα τότε το διάβασμα θα γίνει παιχνίδι!

Πρόκειται για μια ζωντανή μετάδοση όπου ο καθηγητής μας-streamer λύνει σε πραγματικό χρόνο ένα quiz εξηγώντας παράλληλα με βάση την θεωρία γιατί είναι η σωστή απάντηση. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν την θεωρία σε πραγματικό χρόνο ενώ μπορούν να κάνουν και απορίες μέσω του chat στον καθηγητή.

Είναι απλό! Μόλις ο καθηγήτης τελειώσει το quiz που λύνει μόνος του και εξηγήσει την θεωρία, τα παιδιά μπορούν να συνδεθούν σε πραγματικό χρόνο και να “αναμετρηθούν” σε ένα παρόμοιο quiz. Όσα παιδιά καταφέρουν να τερματίσουν στο διαγωνισμό quiz στις πρώτες 10 θέσεις θα μπούν σε μια τυχαία κλήρωση που θα πραγμτοποιηθεί ζωντανά  για να διεκδικήσουν δωροκάρτες στα αγαπημένα τους παιχνίδια. 

Είναι απλό! Μόλις ο καθηγήτης τελειώσει το quiz που λύνει μόνος του και εξηγήσει την θεωρία, τα παιδιά μπορούν να συνδεθούν σε πραγματικό χρόνο και να “αναμετρηθούν” σε ένα παρόμοιο quiz. Όσα παιδιά καταφέρουν να τερματήοσυν στο διαγωνισμό quiz στις πρώτες 10 θέσεις θα μπούν σε μια τυχαία κλήρωση που θα πραγμτοποιηθεί ζωντανά  για να διεκδικήσουν δωροκάρτες στα αγαπημένα τους παιχνίδια. 

Όλα τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στην παρακολούθηση της ζωντανής εκδήλωσης και στον διαγωνισμό quiz.

Συμμετοχή στην εκδήλωση

* Αφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα λάβετε μέσα σε 24 ώρες ένα e-mail με τον σύνδεσμο και τα στοιχεία της εκδήλωσης.